Våra
tjänster

Reparationer

Cykel på Limhamn är inte enbart en cykelaffär utan även en verkstad som reparerar kundens cyklel. Vi är cykeltorskar som kan lite för mycket om cyklar så har din cykel problem så kan vi nästan garantera att vi kan finna en kreativ lösning för det. Vi gör reparationer allt från en förekommande punktering till att rikta hjul.

Service

Att glömma göra servicen på sin bil är något man sällan gör så varför glömmer man servicen på cykel? Det där viktigt att man regelbundet gör service till sina cyklar för att förebygga större kostsamma problem.

Är cykeln köpt hos oss? Glöm inte att det då ingår GRATIS service första året efter inköpes datum. Har det inte utnyttjats än så ring eller kom förbi vår affär på Limhamn så hjälper vi till med det.

Vad är Service enligt Cykel på Limhamn? Jo, cykel service innebär:

Montering

För kunder som är mer avancerade och vill ha egna skräddarsydda cyklar med specifika delar så är Cykel på Limhamn även här för dessa kunder. Vi tar emot delar och monterar ihop cyklar från början till slut.

Företagscykel

Vi riktar oss mot företag genom att erbjuda den företagsspecifika tjänsten Företagscyklar. Detta innebär att ditt företag får möjlighet köpa cyklar från oss med annorlunda paket och erbjudanden. Vi vill se att fler företag värnar om sin personals hälsa och miljön vi lever i. Därför arrangerar vi specifika lösningar till företag för att tillsammans kunna göra så stor skillnad som möjligt. 

Ring eller maila oss för att söka denna tjänst så hittar vi tillsammans en lösning som passar just ditt företag och din personal.